E hënë - E premte8AM - 5PM
LokacioniRr. B, Residio 2, Hyrja A, Kati 2, Nr. 11, Prishtinë, Kosovë
Vizitoni rrjetet tona sociale

Partneri juaj i besueshëm për...

https://centric-ks.com/wp-content/uploads/2019/03/icon-service-01.png

Tatime

Ne sigurohemi që raporti në mes të klientit dhe Adminsitratës Tatimore të jetë i shëndosh, duke ju ofruar inspektorëve tatimor evidencë kontabël dhe dokumente burimore në kohë sa më të shkurtër. Gjithashtu, Centric shërben si palë ndërlidhëse dhe përfaqëson klientin gjatë vizitave apo kontrolleve tatimore
https://centric-ks.com/wp-content/uploads/2023/08/consulting-icon-2048x2048-7u18ztuu33334455.png

Konsulencë

Çlironi potencialin tuaj të biznesit përmes shërbimeve të këshillimit në fusha të ndryshme nga ekspertët tanë
https://centric-ks.com/wp-content/uploads/2019/03/icon-service-02.png

Udhëzimet e ekspertëve

Këshilla praktike për planifikimin e taksave, praktikat më të mira për raportimin financiar, këshilla të ekspertëve për mbajtjen e kontabilitetit dhe trajtimin e drejt të të dhënave dhe strategji të personalizuara për bizneset
https://centric-ks.com/wp-content/uploads/2019/03/icon-service-03.png

Auditim

Ngritni performancën financiare të biznesit tuaj me ekspertizën tonë të auditimit
https://centric-ks.com/wp-content/uploads/2019/03/icon-service-04.png

Kontabilitet

Centric ofron zgjidhje të tërësishme për tërë ciklin kontabël, nga diazjnimi i sistemit të kontabilitetit, regjistrimi i transaksioneve, deri tek përpilimi i pasqyrave financiare. Gjithashtu, klientët mund të zgjedhin shërbime të veçanta të kontabilitetit, varësisht nga nevojat specifike të raportimit financiar
https://centric-ks.com/wp-content/uploads/2023/08/583708856.png

Payroll

Kursimi i kohës në përgatitjen e listës së pagave dhe kalkulimeve tjera të nevojshme

A keni nevojë për
Konsulencë kontabël?

Duke u abonuar në konsulencën tonë, ju do te merrni njoftimet e rregullta mbi ndryshimet ligjore dhe të standardeve

  bt_bb_section_top_section_coverage_image
  Zyret tonaKu mund të na gjeni?
  https://centric-ks.com/wp-content/uploads/2023/07/Kosovos-Dot-Map-1.png
  Rr. B, Residio 2, Hyrja A, Kati 2, Nr. 11, Prishtinë, Kosovë
  KontaktoniRrjetet sociale të Centric
  CentricZyret Qendore
  Zyret tonaKu mund të na gjeni?
  https://centric-ks.com/wp-content/uploads/2023/07/Kosovos-Dot-Map-1.png
  KontaktoniRrjetet sociale të Centric

  Copyright by Centric LLC. All rights reserved.