E hënë - E premte8AM - 5PM
LokacioniRr. B, Residio 2, Hyrja A, Kati 2, Nr. 11, Prishtinë, Kosovë
Vizitoni rrjetet tona sociale

Kontrolloni sukësesin tuaj përmes shërbimeve tona të Konsulencës

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Saktësi në financë, qartësi në vendime

Çlironi potencialin tuaj të biznesit përmes shërbimeve të këshillimit në fusha të ndryshme nga ekspertët tanë.

Synimi ynë është të bëhemi këshilltar të besueshëm të biznesit tuaj dhe më e rëndësishmja të jemi partner biznesi. Shërbimet e konsulencës u ndihmojnë ndërmarrjeve në faza të ndryshme të ekzistimit të tyre, nga themelimi i një ndërmarrje të re deri në planfikime strategjike të fushave të ndryshme të biznesit.

Centric ka një sërë ekspertësh në dispozicion të cilët janë profesionistë të fushave të caktuara me përvojë konkrete në afarizëm.

Ne fillimisht përqëndrohemi që të kuptojmë vizionin e ndërmarrjes, të diagnostikojmë fushat e nevojës së veprimit dhe të hartojmë plane e strategji të cilat janë të realizueshme.

Disa prej fushave të konsulencës në të cilat Centric është e profilizuar, përfshijnë:

  • Konsulencë financiare
  • Analizë të investimeve
  • Projeksione financiare
  • Buxhetime
  • Zhvillim të modeleve për kosto të produkteve
  • Krijimin e departamentit të financave dhe kontabilitetit
  • Rekrutim dhe trajnim në vendin e punës për personelin financiar
  • Përfaqësim & ndërlidhje në negocim të financimeve
  • Blerjet & Bashkimet (M&A) e kompanive
Thirrni në
Për të marr një ofertë në lidhje me plotësimin e nevojave tuaja, mund të thirrni në:
+383 49 417 416

Të kryera në kohë

Kalkulime të sakta

Në përputhje me ligjet në fuqi

Kursime tatimore

Vlerësim i drejtë i çmimeve
Zgjidhje kreative
Reduktim i kostos
Saktësi
Kursime tatimore
Zyret tonaKu mund të na gjeni?
https://centric-ks.com/wp-content/uploads/2023/07/Kosovos-Dot-Map-1.png
Rr. B, Residio 2, Hyrja A, Kati 2, Nr. 11, Prishtinë, Kosovë
KontaktoniRrjetet sociale të Centric
CentricZyret Qendore
Zyret tonaKu mund të na gjeni?
https://centric-ks.com/wp-content/uploads/2023/07/Kosovos-Dot-Map-1.png
KontaktoniRrjetet sociale të Centric

Copyright by Centric LLC. All rights reserved.