E hënë - E premte8AM - 5PM
LokacioniRr. B, Residio 2, Hyrja A, Kati 2, Nr. 11, Prishtinë, Kosovë
Vizitoni rrjetet tona sociale
Zyret tona

Na kontaktoni

Ejani dhe vizitoni zyret tona ose thjesht na dërgoni një email sa herë që dëshironi. Jemi të hapur për të gjitha sugjerimet nga klientët tanë besnikë.
Zyra në Prishtinë
Rr. B, Residio 2, Hyrja A, Kati 2, Nr. 11
Dergoni email në
info@centric-ks.com
Thirrni në
+383 49 417 416
Zyra në Prishtinë
Vizitoni zyren tonë ose thjesht na dërgoni një email sa herë që dëshironi. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni.
Adresa
Rr. B, Residio 2, Hyrja A, Kati 2, Nr. 11,
Thirrni në
+383 49 417 416
Dergoni email në
info@centric-ks.com
Zyret tonaKu mund të na gjeni?
https://centric-ks.com/wp-content/uploads/2023/07/Kosovos-Dot-Map-1.png
Rr. B, Residio 2, Hyrja A, Kati 2, Nr. 11, Prishtinë, Kosovë
KontaktoniRrjetet sociale të Centric
CentricZyret Qendore
Zyret tonaKu mund të na gjeni?
https://centric-ks.com/wp-content/uploads/2023/07/Kosovos-Dot-Map-1.png
KontaktoniRrjetet sociale të Centric

Copyright by Centric LLC. All rights reserved.