E hënë - E premte8AM - 5PM
LokacioniRr. B, Residio 2, Hyrja A, Kati 2, Nr. 11, Prishtinë, Kosovë
Vizitoni rrjetet tona sociale

Bashkohu me neBëhu një
Profesionist

Nëse jeni në përfundim të studimeve apo i sapo diplomuar, ju mund të aplikoni për t’u bërë pjesë e jona!

Zhvillimi i karrierës suaj në kontabilitet dhe konsulencë fillon këtu. 

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Bëhu një profesionist

Dëshironi të jeni pjesë e jona?

Projekte sfiduese
Angazhimi ynë në klientë të mëdhenjë ofron sfida dhe përvoja të reja
Orar fleksibil
Mundësia e zgjedhjes së një orari të përshtatshëm për secilin
Klientë lider në industrinë e tyre
Portfolio jonë përbëhet nga lider të industrive të ndryshme
Ekip fitues
Bëhu njëri nga ta!
Staf i mrekullueshëm
Ekipi ynë ju mirëpret në ambientin më pozitiv!
Mjedis kreativ
Zgjidhjet kreative tek ne janë përditshmëri

  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
  Zyret tonaKu mund të na gjeni?
  https://centric-ks.com/wp-content/uploads/2023/07/Kosovos-Dot-Map-1.png
  Rr. B, Residio 2, Hyrja A, Kati 2, Nr. 11, Prishtinë, Kosovë
  KontaktoniRrjetet sociale të Centric
  CentricZyret Qendore
  Zyret tonaKu mund të na gjeni?
  https://centric-ks.com/wp-content/uploads/2023/07/Kosovos-Dot-Map-1.png
  KontaktoniRrjetet sociale të Centric

  Copyright by Centric LLC. All rights reserved.